قوه قضاییه: سقط جنین غیرقانونی و فروش دارو‌های مرتبط تحت پیگرد قرار می‌گیرد دره جن‌ها، راز آلودترین نقطه ایران + تصاویر ۸ اقدام مهم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان نجات گروگان‌های هندی توسط ماموران پلیس آگاهی تهران قوه‌قضائیه درپی جذب قضات مشاور زن: در آینده زنان بیشتری در دستگاه قضا حضور خواهند داشت پاسخ سازمان غذا و دارو به نگرانی جامعه درباره کشت خشخاش در کشور وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟ دانش‌آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟
سرخط خبرها

راه‌های فرار از خانه تکانی

  • کد خبر: ۱۵۵۳۱۰
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
راه‌های فرار از خانه تکانی
احتمالا یکی از لباس‌های شما در ایام خانه تکانی، تبدیل به دستمال تمیز کردن شیشه‌ها شده است. با گفتن اینکه: «وای وای! مامان من این لباسمو خیلی خیلی دوست داشتم.» با خانواده قهر کنید تا حضور شما در خانه تکانی منتفی شود.
مهدی محمدی
نویسنده مهدی محمدی

معمولا همیشه اسفند تکان دهنده است. هم از این لحاظ که در چهارشنبه سوری صدا‌هایی شنیده می‌شود که قلب آدم از جایش تکان می‌خورد و می‌آید توی حلقش و هم از این بابت تکان دهنده است که هر کسی مجبور می‌شود به نوبه خودش در خانه تکانی شرکت کند. یکی از مخاطبان هم تماس گرفت و گفت: این روز‌ها خطر خانه تکانی به شدت مرا تهدید می‌کند.

من آدمی هستم که به خاطر چند متر دور بودن کنترل، همان برنامه در حال پخش تلویزیون را حتی اگر به زبان انگلیسی باشد نگاه می‌کنیم و زبانم هم دارد تقویت می‌شود. حالا فکرش را بکنید آدمی مثل من باید وارد فرایند خانه تکانی شود. لطفا اگر راهکاری برای فرار از این پدیده تکان دهنده دارید، منتشر کنید.
بدون هیچ توضیحی به راهکار‌های ما توجه فرمایید:

ممکن است برای اغفال کردن شما و شرکتتان در خانه تکانی، بگویند اسکناس یا تراول هم زیر مبل‌ها پیدا می‌شود. شما می‌توانید خودتان را بی انگیزه نشان دهید و بگویید هر چیزی پیدا شود قدرت خریدش نسبت به سال قبل خیلی خیلی کمتر شده است تا در این دام نیفتید.

حتی اگر چند دز واکسن کرونا زدید، باز هم بروید یک جایی را پیدا کنید که این واکسن را تزریق می‌کنند، مخصوصا که شانه و دست آدم تا چند روزبعد از واکسن درد می‌کند و می‌توان بدین بهانه از تکاندن خانه فرار کرد.

احتمالا یکی از لباس‌های شما در ایام خانه تکانی، تبدیل به دستمال تمیز کردن شیشه‌ها شده است. با گفتن اینکه: «وای وای! مامان من این لباسمو خیلی خیلی دوست داشتم.» با خانواده قهر کنید تا حضور شما در خانه تکانی منتفی شود.

سعی کنید یک جوری کار کنید که کارنکردنتان را به کارکردنتان ترجیح دهند. مثلا هنگام خانه تکانی یک چند تایی بشقاب و ظرف گران بها بشکنید و با این کار مطمئن باشید دعوت از شما برای کمک در خانه تکانی به حالت تعلیق درمی آید.

سعی کنید از راه مذاکره وارد شوید و در مورد هر قسمت و هر وسیله‌ای که جزو اهداف خانه تکانی است دلیلی بیابید که نیاز به تمیزشدن ندارد، مثلا «مبلو برداریم؟ از کجا معلوم که با برداشتن مبل دو مهره از ۲۳ تا مهره ستون فقرات جابه جا نشن؟ اگر مهره شماره پنج و شش جابه جا شدن چه کار کنیم؟!» «تلویزیونو تمیز کنیم؟ آگه یک ذره آب یا خیسی رفت داخلش چه کار کنیم؟ می‌دونی لوازم صوتی تصویری چه جهش قیمت شدیدی داشته!» «فرش؟ فرش رو که هنوز پنج سال نیست خریدیم، اگه بشوریمش ممکنه به الیاف و بافت‌های فرش آسیب وارد بشه!» «حرف از شستن پرده نزن که شستنش آب در هاون کوبیدنه، این قدر هوا آلوده است که به محض شسته شدن، دوباره تیره و کثیف میشه!»
اگر باز هم خطر خانه تکانی را حس کردید بگویید: خانه تکانی مهم نیست، مهم‌تر این است که آدم دلش را از کینه و نفرت و کدورت بتکاند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->